Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den här texten har ett budskap, men ingen adressat. Läsaren må fritt tillämpa den på önskat objekt!




Ifall du vore kär i mig och jag var kär i dig

 

tänk ifall du vore kär i mig
och jag var kär i dig
och tänk ifall vi vore fjuniga och lena
som små persikor
och nyfikna som kattungar

ja tänk ifall vi inte vore
så hanterade
desillusionerade
och nedmonterade

tänk DÅ skulle jag älska dig
ifall du ville älska mig

men nu får livet duga som det är
trots allt
och med all hänsyn tagen till skavanker
är det vad vi har och allt vi får
så om du vill



ja!
jag kan nog tänka mig
att älska dig








Fri vers av Måna N. Berger
Läst 251 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2010-04-08 15:14



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Makalöst!
Gillar verkligen detta med persikor och kattungar!
2010-04-08

  Eva Helene VIP
Blev glad av denna humoresk! Tack!
2010-04-08

    Tea Alex
Åh men vilken underbar text!!! Härligt! :)
2010-04-08

  Johan Bergstjärna VIP
Härligt hoppingivande, trots allt.
2010-04-08
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger