Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Retad


hehe

Ni vet hur livet och vår vardag ibland leker med oss. Så där retar med vår existens. Nyper än lite här och vara bara för att visa att vi är larviga och dödliga. Jag blev precis retad. Du kanske skulle kalla det för ett naturligt sammanträffade. Jag tycker att det är roligare att se på det som att bli retad av livet.




Fri vers av -Dandy
Läst 296 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-04-08 17:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

-Dandy
-Dandy