Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hatets estetik

 

Med himlen som scen tar ett skådespel plats.

En blodig strid ska komma att utspelas,

demolera din vy.

 

Din tysta lydnads underordning

möter döden utan fruktan.

En blodig avrättning i sanningens stund.

 

Det du gjorde,

skapade den jag är idag.

Nu njuter mörkret av min smärta.

 

När helvetets hundar sen lagt sig att sova

är din tid hos mig avslutad.

Det här är vendetta.

 




Fri vers av Katinka VIP
Läst 834 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-04-08 21:12



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Smärtsam text fylld av blodigt hat och hämndbegär. Kanske en önskan om Upprättelse. Någon har gjort ont och fört diktjaget in i mörkret och nu är det dags för vedergällning. Dikten känns som en uppgörelse. En önskan att den som sårat ska få känna samma smärta som han/hon orsakade. Samma mörker, samma ondska, samma skada, samma lidande, som sedan kanske leder till att vederbörande verkligen Förstår.
2010-04-18

  Milena Jesenska
En spännande text från början till slut. Skriven av någon som nu tröttnat..Mycket starkt och bra!
2010-04-11

  Larz Gustafsson VIP
"Filth Hounds From Hades"

Ett Harmageddon i miniatyr.
2010-04-08

  stenen/ Yv Ericsson
jag kan bara säga en sak. jag önskar det var jag som skrivit detta.
bokmärks.
2010-04-08
  > Nästa text
< Föregående

Katinka
Katinka VIP