Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

törstar...

jag andas

men jag lever ej

förrän
du

andas in

ur djupet av
ditt hjärta

dina lungor

vill...

önskar liv
för som det
är nu

existerar
jag bara

vill leva min

kärlek

fullt ut

utan
eftertanke

men med
mycket

närhet

värme

ömhet

jag törstar
efter att

släcka din......




Fri vers (Fri form) av firefire
Läst 148 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-04-08 22:44



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Superb....
2010-04-11

    Niklas H
oj vilken underbar dikt D. Älskar din avslutning. Snyggt!
2010-04-09
  > Nästa text
< Föregående

firefire
firefire