Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varsamt

 

stör mig inte
jag drömmer

gå tyst på gräset
det sover

rör mig inte
jag är inte här




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 253 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2010-04-08 22:47



Bookmark and Share


  Caprice! VIP
Mmm... vilken utsökt pärla! Den får samsas med Carolas miniatyrer... Seså, ner i asken nu! ;-)
2010-04-11

  Nina Nightwish
Mjukt och fint:)
2010-04-11

  Elaine.S VIP
En stämning man kan ta på, det känns faktiskt som om jag läser lite försiktigt...
2010-04-09

  walborg
Otroligt fint att läsa dessa rader ...
2010-04-09

  aol
så fint du skriftar en så betagande fin poesi,
2010-04-08

  Larz Gustafsson VIP
Så kan det ofta kännas.
Jag blir allergisk mot människor.
2010-04-08
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger