Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ändan i viken

Väcks av andparet som tjattrande
tar sitt morgondopp. Plötsligt är de
inte ensamna utan 4 små ullbollar
simmar omkring brevid dem.
All irritation över störningen är borta
Jag njuter av solens värme och
alla ljud och dofter omkring mig

Sen smyger jag upp med telefonen
i högsta hugg och försöker fånga
en av de små liven i sökaren.

Det är inte lätt och det enda som
fastnar är den lätt uppretade
modern som nog tycker att
jag är lite för nära hennes
telningar.

Se bild under min utställning




Fri vers av Roger VIP
Läst 377 gånger
Publicerad 2004-06-30 08:50



Bookmark and Share


    Mats Almqvist
Och fin miljökänsla. Hajade till för det där att man kan fotografera med sin telefon. Tala om modern tidsmarkör.

Du kan verkligen skriva.
2004-07-04

    Idun 1
Ja jag såg en ejderhona med sina ulliga dunbollar på släptåg på landet. Har ingen telefon att fotografera med, men söta var de.
2004-06-30
  > Nästa text
< Föregående

Roger
Roger VIP