Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekens kedja

Jag har mött kärleken

Den smälte
mitt frusna hjärta

Stenen
i mitt bröst
vittrade sönder

När jag mött kärleken
kände jag kärlek till alla
runt omkring mig

Också till dem
som jag i vanliga fall
blir irriterad på,
arg eller smått galen

Med din kärlek till mig
förändrade du världen

Nu går din kärlek
vidare genom mig

Förändrar världen
för någon annan

Kärlekskedja...




Fri vers av Amorina
Läst 221 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-04-09 08:14



Bookmark and Share


  mare VIP
Fint formulerad....
2010-04-09
  > Nästa text
< Föregående

Amorina
Amorina