Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kaos

Jag sa att jag hade
kaos inne i mig

De runt omkring
tittade på mig

Tysta

Som att de inte förstod

De bad mig förklara

Mitt kaos inuti

Och jag som ville
att de skulle hjälpa
mig att förklara det




Fri vers av Amorina
Läst 141 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-04-09 11:22



Bookmark and Share


  Jaseph
Den var väldigt bra.
2010-04-10

  Kristian Lind
Klockrent!
Hur ser ditt inre kaos ut?
Bra skrivet!
2010-04-09
  > Nästa text
< Föregående

Amorina
Amorina