Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Är allt redan sagt?

Det sägs
att allt
är redan
sagt

Så det jag säger
är en upprepning
av något som
någon annan
redan har sagt

Jag som vill
säga något
eget...

Något...

Unikt...




Fri vers av Amorina
Läst 147 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-04-09 12:59



Bookmark and Share


  Jaseph
Just detta känns både unikt, och lite roligt.
2010-04-10

  Larz Gustafsson VIP
"Alla ord är förbrukade", som Stina Fridolfsson sade en gång, då jag föreslog att vi skulle träda upp i säck och aska.
2010-04-09
  > Nästa text
< Föregående

Amorina
Amorina