Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fryspunkten på cerat

 

gömd bakom gamla fresker

smeker hon ihåligheten

karvar och gräver sig djupt in

inhabilitet

 

sväljer

 

 

fryspunkten på cerat ligger under huden

polerar läppar som spruckna fåror

 

ord formas

 

 

förlåt 

 

 

 




Fri vers av Monica Ullmark/Cickan VIP
Läst 195 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-04-09 13:48



Bookmark and Share


  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Vackert skrivet. =)
2010-04-11

  Jaseph
Som jag läser den en beskrivning av det jobbiga som föregår sägandet av det lilla ordet "förlåt". Intressanta bilder.
2010-04-10
  > Nästa text
< Föregående

Monica Ullmark/Cickan
Monica Ullmark/Cickan VIP