Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det allra största är kärleken


Amors pil.

I vidunderligt vattenfall av tårar
faller jag som nattens intensiva stjärnfall
in i din kärlek

glädjen fyller alla mina rum
du är min allra största gåva från livet
jag tackar Amor för pilen som träffat mig

i natt sluts cirkeln av ändlöst sökande
efter förälskelse av någon.
Någon är du och aldrig ska jag sluta tro på mirakel.




Fri vers av yta
Läst 201 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-04-09 18:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

yta
yta