Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En ömhet som tar andan ur mig.

Kära. Dina ögon de är så djupa.
En hel rymd finns i de bottnarna.
Kärlek så som jag aldrig tidigare sett i någon annans ögon.
En ömhet som tar andan ur mig.




Fri vers av yta
Läst 152 gånger
Publicerad 2020-11-10 14:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

yta
yta