Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tänk om?

Tänk om..
Tänk om du kommer in till mig och river alla murar.
Om jag får bli lycklig och glad.

Tänk om du blir den jag åldras med?
Om du blir den jag längtar efter.

Jag är så rädd att såra dig. Du verkar så fin.
Jag vill inte se dig gå härifrån ledsen och besviken.

Vi har förlorat så många redan.
Vill inte att vi förlorar varandra.




Fri vers av yta
Läst 183 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-10-28 09:46



Bookmark and Share


  Maiah VIP
Vackert som sköraste glas
2020-10-28
  > Nästa text
< Föregående

yta
yta