Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En gigantisk planet med liv.

Du är min dotter och jag älskar dig. I dag tar du en ny väg och jag är så stolt över dig. Du är allt det du ska vara. Modig, varm och enormt klok.
Du är en stor människa. En gigantisk planet med liv.

Jag älskar dig så himla mycket.

Du är min idol!




Fri vers av yta
Läst 157 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-10-28 14:55



Bookmark and Share


  alicja lappalainen VIP
Det finns inte större kärleken än moderskärlek.
2020-10-28
  > Nästa text
< Föregående

yta
yta