Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Min styrka.

Jag vill vara sann mot mig själv.
Stå på min egen sida och aldrig förneka min egen existent.

Jag har gått vidare men aldrig glömt.
Vissa dagar kan jag förnimma minnen så starka att de får mig på fall.
Jag reser mig ändå upp och känner stolthet att jag finns här i dag.

Be mig aldrig glömma. Aldrig ljuga för utseendets skull.
Jag vet att man kan frisera sanningen men jag vägrar.

Jag har varit där i gruvan, i hålet utan botten. Jag har gått i träsket utan att se en framtid. Det är min styrka att jag kommit fram igen.

Så be mig aldrig glömma.
Varje dag med en klarblå himmel är jag så lycklig att jag har förmågan att se den trots allt. Det är min styrka att jag sett mörkret och vet skillnaden.

Jag vet att jag inte är ensam om mina upplevelser. Det gör oss starka tillsammans. Så låt inte psykisk ohälsa gömmas bort. Vi vet var vi är eller har varit. Vi som gått vidare ur smärtan får visa vägen för andra.

Vi glömmer aldrig men orkar vidare in i framtiden..




Fri vers av yta
Läst 169 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-10-01 18:43



Bookmark and Share


  Lottie Ålhed VIP
Tänkvärt och fint diktat. Applåd!
2020-10-02

  siv birgitta.a. VIP
det var bra skruit.tack
2020-10-02

  Maiah VIP
Bra och viktig text! Det är varje människas rätt att få stå upp för dig själv!
2020-10-01
  > Nästa text
< Föregående

yta
yta