Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Famn

När jag såg dig ville jag in i din famn. Jag ville stryka din kind och säga att allt är bra nu. Vi är här. Du med din värme och längtan och jag med min bräcklighet. Vi är här tillsammans. Inget får förstöra det. Vem är du som får mig att vilja älska dig så mycket? Jag vet inte ännu. Jag vet bara att du får mig att vilja leva i kärlek igen. Andas med dig och inte vända mig om för att gå. Jag vill mera och mera hela tiden. Du finns i mina tankar dag som natt. Jag är så rädd om dig. Krama om mig. Krama tills allt faller på plats i kärlek.




Fri vers av yta
Läst 144 gånger
Publicerad 2020-10-29 09:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

yta
yta