Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag lever i en oskriven bok


inte längre min skomakarlåda

jag har inbillat mig
att jag fortfarande
går dit

till
slingerbulten
och att de serverar

den godaste
skomakarlåda
men jag har byggt

min egen läst
och lämnat
andra tiders långa

fest




Fri vers av Bengt VIP
Läst 244 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-04-09 19:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bengt
Bengt VIP