Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
rim,dumt... yes,but u know i couldnt resist it,as simple as that....


sparar till dig...

Alla vackra ord
ska jag spara
till dig

du som min
längtan föder

men ännu vet
du inte om
att du älskar
mig

och jag vet
inte heller
om du finns
i norr eller söder...

kanhända lever du
bara i min
fantasi
eller någon av mina
livfulla drömmar

men du känns
så du måste ju
existera

närmare
skulle jag vilja
syna dig och
dina sömmar

och känna
när du också
vaknar
ditt hjärta
vibrera.....




Fri vers av firefire
Läst 166 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-04-09 19:43



Bookmark and Share


  Junitvillingen
Mmmmm, ljuva längtansdrömmar...så snyggt poetat:-)
2010-04-11

  Suzy med punkterna
Kärlekens längtan......tjusigt
2010-04-11
  > Nästa text
< Föregående

firefire
firefire