Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min kärlek

Det lurar nån därborta
nån som inte visar sig
nån som smyger

jag tittar bort
vill inte se
inte höra
inte känna

smärtan gör sig påmind
river upp alla sår
alla minnen
en tår nerför min kind
jag kryper i hop
omfamnar mig själv
mina tårar går inte att stoppa
smärtan i mitt bröst
vrider om mitt hjärta
min kropp skakar
det gör så ont...
minnen som aldrig
går att sudda ut
minnen som
satt sina spår

du som gjort detta
du som gett mig denna smärta
du som gjorrt mig så sårbar
du som gett mig ärr för livet
du som tagit så mycket
du som fått mig att hata

kärleken den fick du inte
den vägrade jag släppa
till dig
du var inte värd min kärlek
det fick dig på fall
det kostade mig år av smärta
men det var det värt

tron på kärleken
gav mig styrka
att en dag få ge den till någon
som var värd min kärlek




Fri vers av Sabina "ops"
Läst 300 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-04-09 23:25



Bookmark and Share


  stefan.g
Bra skriven!
2010-04-09
  > Nästa text
< Föregående

Sabina
Sabina "ops"

Mina favoriter
Tårarna