Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ikväll hände det



Ikväll hände det
Så nära igen
Hunden såg den först
En dingoliknande fritt springande jycke
Utan nåt koppel
Försökte att lugnt hinna in innan den kom
Men den sprang för fort

Ryckte upp min lilla jycke
Och knappade in koden
Öppnade och smet in
Foten och dörren fick smälla bort
Den efterhängsna, troligen jämthund
Som ville hugga vår lilla jycke

Jag tror jag tar skorna med stålhätta imorrn
Om det behövs, kanske en stav med
Hatar lösspringande framfusiga OCH stora jyckar
Det är ägarnas fel, men de ska inte hända igen
Att en av våra blir ihjälbiten för att andra inte kan
Ser efter sina djävla djur….




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 146 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-04-10 09:27



Bookmark and Share


  anits VIP
Hundägaren har ett ansvar, att hålla
reda på sin hund, ha den kopplad, och
se till att den inte rymmer, den här hunden
kanske inte har det så bra hos sin ägare
2010-04-10

    ej medlem längre
Att ha djur kräver att ägaren tar ansvar, kan man inte det -ha då inga djur... Men, ett djur kan ju rymma också hur noga man än tycker sig vara.
2010-04-10
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO