Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

haiku (sol)...

 

sol strålar vackert

krokus ögon öppnar sig

 

solar i gräset

 

(c) tk.




Bunden vers (Haiku) av thyra
Läst 208 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-04-10 10:49



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jaaaaaa! Blommor solar sig! Härligt Thyra!
2010-04-10

  Monica Ullmark/Cickan VIP
Vad glad man blir av dessa små blommor...bra haiku.
2010-04-10
  > Nästa text
< Föregående

thyra
thyra