Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärtats sång



Sjung, mitt hjärta
ut din smärta
med din glädje och din sorg,
men låt ditt hjärta
alltid sjunga,
och den vackraste av alla sånger
är den rena sorgens
som ej nånsin kan ta slut
men bara måste sjunga
vidare av fröjd och smärta
för så länge som man lever,
ty när sången din tar slut
är även livet slut.




Fri vers (Fri form) av Aurelio
Läst 356 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-04-10 13:13



Bookmark and Share


  Aurelio
Tack, alla...
2010-04-11

  Björn Donobauer
There will only
in the air
be a single song
when I'm no longer here
the last goodbye
afloat on the wind
2010-04-11

  walborg
Otroligt fin och gripande mänsklig dikt om att leva levande och öppen.
2010-04-10

    Tea Alex
Full av liv!
2010-04-10

  Lena K Nilsson VIP
En vacker text som berör...
2010-04-10

  Michaela Dutius
Tycker om den här dikten - den vidrör något inom mig
2010-04-10
  > Nästa text
< Föregående

Aurelio
Aurelio