Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
att vara i kaos


plattformarna

ansiktslös, här ligger jag med bakbundna jätthänder



i mossan som tränger upp genom mina näshål
stinker kattpisset, stinker, kliar, klipper av vid hårsäckarna
det hårda fästet i kroppen, något som rör på sig,
något som rör på sig och luktar, luktar



ofta luktar jag mig till platser
din personlighet, en svag lukt, stearin, stearin stearinet



här ligger jag med frambundna kattnävar
inte ens klorna får fäste i marken i marken som är hård
en slags oavslutat plattform




mabye i\'m in the space
with no heart, i\'m just the soul, soul, not sun




jag kan inte se ett slut på plattformen det hela gör mig våldsamt arg
jag blir våldsamt arg på plattformen av marmor
plattformen gör mig våldsamt arg så arg att jag sjunger,



jesus you\'re no good
jesus i\'m in love with your delivery guy
bring me to heaven, tie me up



människorna ser mig från sina små pyttesmå radhusfönster
dom ser mig när min mun rörs hur tydliga rörelser jag gör
hur jag bokstaverar med hela min kropp
hela min tunga kropp som om jag som om jag vore en uthuggen
spritpenna


man kan inte hugga ut spritpennor
säger en dam hon är så skrynklig i ansiktet i ansiktets många
gropigheter har det samlats vatten
det finns så mycket vatten att det kan mäta tusen torra
magsäckar


jag ligger på plattformen tusen meter ovanför
din mage, tusen meter ovanför kungens sidenlakan,
ovanför alla regnbågar



i\'m over the rainbow
with no suprise



jag bara ljuger
jag ligger här på plattformen


naken min kropp är naken hade du nått hade du fått röra vid mig
dina nätta små kvinnofingrar
kanske äta från min kropp, kanske spy på den
kanske föda mig igen




Fri vers av umpaa
Läst 485 gånger
Publicerad 2005-11-07 20:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

umpaa