Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag önskar dig glädje!

Om jag bara kunde se...
ett enda litet leende
hos dig när du är med mig

Ditt stelnade ansikte
skrämmer mig

Du är inte längre
den du en gång var

Alla svåra stunder
vi delat, du och jag...

De gjorde dig stel,
uttryckslös,
känslokall

Jag blev skör,
känslosam,
så småningom
glad för det
jag har kvar

Jag kan inte ändra dig,
men jag önskar så
att du en dag kan le igen

Kanske inte mot mig
men åtminstone
mot en annan




Fri vers av Amorina
Läst 170 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-04-10 17:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Amorina
Amorina