Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad gör du nu?

Nu börjar jag undra igen

Vad gör du?
Hur mår du?
Hur har du det?

Ända sedan den dagen
du bröt med mig

Kommer de där frågorna
tillbaka till mig

Jag får inga svar

Jag får inte fråga dig

Det gör så ont...

Att inte veta
om du skrattar
eller kanske gråter

Jag dränker mig i arbete

Städar badrummet




Fri vers av Amorina
Läst 147 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-04-10 17:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Amorina
Amorina