Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mintgrön

Onomatopoetiska ord
skramlandet av tänder i en plastburk
Hörntänderna som brukade bita hennes mun och hals blodig
numera harmlösa.
"Vad små de är!"
skrattar hon
medan hon skruvar dem mellan fingrarna.
Tändernas ägare flinar
minns känslan av hur de bändes loss med verktyg
krasandet
(onomatopoetiska ord)
hur motsatsen-till-små de kändes då
när saften sipprade ur hålen där de brukade sitta.
"Du borde göra ett halsband av dem!"
fnissar hon
ägaren flinar tillbaka
torrt
"Eller ett par örhängen."




Fri vers av zim
Läst 318 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-04-10 20:02



Bookmark and Share


  frostblomma
Snyggt skrivet!
2010-04-11
  > Nästa text
< Föregående

zim
zim