Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vill skriva om vad jag ska göra den dag jag blir fri, dvs fått pension och båda barna är utflugna.......


När jag blir fri.....

När jag blir fri
ska jag göra förbjudna saker
dricka mig redlös
springa naken i skogen
uppvakta okända damer

När jag blir fri
ska jag bli "demokratisk terrorist"
praktisera passivt motstånd
leka Gunther Wallraff
uppvakta fler okända damer

När jag blir fri
är jag ca 70
undras om jag pallar
ovanstående "puttinuttigt"
och pensionen blir SNÅL
så det blir begränsade nöjen
men en del är ju billigt
så det blir väl lite då..........

----




Fri vers (Fri form) av Mats Henricson
Läst 281 gånger
Publicerad 2010-04-10 20:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska