Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I bland värker det i själen.




Mina sår

Jag är trött och med sorg i mitt inre

Du säger att du förstår men nej

du har inte sett min insida.

 

Du har inte sett såren

som nu är ärr och som värker.

Ibland

 

som nu

Nej du vet inget

om mig

 

Om mitt liv

och min kamp

för att övervinna demoner.




Fri vers av yta
Läst 191 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-04-10 21:13



Bookmark and Share


  Skymning Blå VIP
...känner igen känslan..
2010-04-11
  > Nästa text
< Föregående

yta
yta