Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avdelning 56




Och någon söp
den förbannade sjuksängen dras
inte ens levern pallar med
bukspottskörteln tar över
min ipod så nerskiten
av sörja och piss
en vacker odör
den riktigt jävla dör
kärringen skriker
det är sant
tydligen något mirakel
och jag känner
mer en riktigt gammal
dryg självupptagen
korkad jävla tant
brevid ligger du
inte ett ord
tittar du på mig
och ler




Fri vers av Marvin
Läst 188 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-04-10 22:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marvin
Marvin