Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din kind



Snälla låt allting falla
helst så underbart nära
kanske vid min strupe
bara för att vara

vid ett viddjupt stup
som är löjligt här
jag river din kjol
så rabiat och kär




Fri vers av Marvin
Läst 185 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-04-10 23:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marvin
Marvin