Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
i kölvattnet av det som händer och hände


av värde...

mörkret gör mig ingenting
det känns tryggt och bra
utan det som var....

det jobbigaste är att jag
var tvungen att lämna
en människa med mycket
kärlek för mig
kvar....

nya ljud
dofter och
intryck

nytt liv som
känns

alltför bra...

vill bara gråta
för mina val
men det var inte
något hastverk

ingen impulsiv handling

kan inte räkna alla
chanser du fick
och alla gånger
vi försökte rädda
det sjunkande skeppet

likt Titanic
ligger det som var
mellan oss
på botten

mitt lite djupare
än ditt kanhända...

du
som var
ensamvargen

söker nu
mitt sällskap
och min trygghet

jag är så
lugn och stark
och du vill hålla
min hand

jag ser inga problem
med detta
har alltid tagit hand om
andra och
speciellt dig

alla dessa år....

men nu är det
slut på detta
förfarande

även jag behöver
få må bra

även jag måste få
behöva någon

kunna falla och
veta att någon
tar emot

få lite av den
trygghet och värme
som jag själv
älskar att ge

ja allt du lovade
och aldrig höll.....

i morgon kommer jag
för att hämta
det sista

sedan hoppas jag
att du också

försöker gå vidare..
utan att
spela på mitt
dåliga samvete

det är alltför mycket
som står på spel nu
för mig...

och det är ,som du
vet
mera värt än allt
guld

ja
du vet nog....




Fri vers av firefire
Läst 129 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-04-11 00:06



Bookmark and Share


  Anna*
Bra beskrivet med tydliga bilder ...
2010-04-11

  Suzy med punkterna
Bra beskriven känsla och viljan att få....
2010-04-11

  Nina Nightwish VIP
Känner igen mig, mkt bra skrivet
2010-04-11
  > Nästa text
< Föregående

firefire
firefire