Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skäggiga visa män

När mitt vinglas ekar mot bordet
och era skratt ekar i rummet utanför
undrar jag

-Är det här jag har hamnat?

 

 

.

Sekunderna rinner ut mellan hjärtslagen som krossas mot himlen och jag vill vara med men inte på de villkoren för min tro ligger någon annanstans långt ifrån gudar och heliga män [pladder]

Jag tror på

 

 

 

 

 

dig?




Fri vers av MaddieMad
Läst 357 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-04-11 00:22



Bookmark and Share


  poetryGirl
spännande
2010-04-11
  > Nästa text
< Föregående

MaddieMad
MaddieMad