Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleken Vår!

Kärleken Du, som längtan sår i oss
Älskat är Ditt namn!
Tillkommande sån oss berikar!
Ske Din vilja så, som i himmelen så och på jorden!
Vårt dagliga kärleksbröd giv oss idag
och förläna oss fler kärleksvärmande sköldar
så vi önskar att Du oss omhuldar!
Oh, Kärleken Du får mer än gärna fresta oss
med Din kärleksflammande låga
och vi, tar till oss efter bästa förmåga!
Ty riket är Ditt och härligheten i evighet!
Amen!




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 302 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-04-11 00:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt