Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Själens luddfilter

 

så där lite kulen i själen
fast solen skiner

i tankarna tumlar huller om buller
smått och stort 
som i en torktumlare

för trånga jeans
din sjukdom
hur ska det bli?
restskatt och taskig ekonomi
min obegripliga irritation
obefintliga kondition
och vad ska jag göra
ja vad ska jag göra av dagen som är
innan de kommande tornar upp sig

mycket ludd i filtret samlas
av nötta bekymmer




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 220 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-04-11 12:34



Bookmark and Share


  walborg
Du har ett alldeles eget personlig språk när Du skriver, och har alltid något att säga.
2010-04-12

    Tea Alex
Det var en spännande tanke, att själen har ett luddfilter...
2010-04-12

  Caprice! VIP
Luddet tar visst aldrig slut men ibland lyckas man perforera det en stund - dyrbara ögonblick... Och ju mer man nöter bekymren desto närmare kommer de slutet. Under tiden både nöts de och nöter en...
Väl uttryckt, kära vän!
2010-04-11

  Christine Sabel
Ja och när man "dammsugit" ett ställe så står det mer ludd på lur!
2010-04-11

  Larz Gustafsson VIP
Det täpper till.
Stoppar flödet.
2010-04-11
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger