Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ansvar för allt och alla

Vem orkar ha

ansvar för allt och alla?

En vacker tanke

men erfarenheten

och verkligheten

säger något annat.

Var och en får ta

ansvar för sitt liv

och sin egen kropp.




Fri vers (Modernistisk dikt) av tidensvans
Läst 205 gånger
Publicerad 2010-04-12 14:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tidensvans
tidensvans