Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt är i vågor


På väg ner i vågdalen
Så ser man bara vatten

Nere i vågdalen, ser man inte mycket annat heller
På vägen upp
Ser man vyer och himlen
Och väl däruppe

Så ser man ibland till horisontens rand
De ska man njuta av
Göra resan ner så kort som möjligt
Och därnere
Bara vända

Resan upp
Desto bättre
Allt går upp och ner i livet
Livets gång är som vågor…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 169 gånger
Publicerad 2010-05-05 20:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO