Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ETT inlägg i en debatt, det finns säkert övergrepp av olika slag, förnekas inte, men det finns även kvinnor som har speciella önskemål... och de har väl rätt till det de med... antar jag.


Hona med levande nallar


Nalle ler
Han ska iväg
För tjejen har mailat
”hon vill” och ”hon kan”

Till sin kontakt
så samlas de
alltid på hennes önskemål
och villkor

Ibland 2
Ibland fler
Ibland relativt många
Och hon vill ha dom i timmar

Nalle skjutsar hem henne efteråt
Ibland
Och ibland till nån av hennes kompisar
Tjejvänner
Ingen snackar om vilka de är

Hon är socialt normal
Familj, som hon umgås med
Men en ”fallenhet för att bli påsatt”
Av mer än en….

Det låter märkligt
Men det finns många slags djur
I vår herres hage….




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 124 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-04-12 11:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO