Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det kunde varit vackert...

 

Han har sina sånger, du har din poesi

det kunde varit vackert

men i mörk natt är han, lika vilse som du

och ni är inga lysande stjärnor

bara skuggor

av samma längtan

resterna av en dröm




Fri vers av Rolfsdotter
Läst 267 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2010-04-13 12:40



Bookmark and Share


  issac.a.m
Helt Underbart...
2010-10-24

  Anya VIP
Sorgset, hoppas att skuggorna har lite konturer! :o)
2010-09-17

  Niclas Petersson VIP
Vemodigt. Vackert. Bra.
Gillar.
2010-05-14

  Michaela Dutius
Så berörande ömsint
2010-04-20
  > Nästa text
< Föregående

Rolfsdotter
Rolfsdotter