Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fri reflektion över Göran Greiders intressanta artikel om trädgårdar på Newsmill




Trädgård

Det växer en kvinna

i min trädgård

och jag söker

med öppen hand

 

fjäril och hare

taggar och hud

tillit är det regn

som ögonen får




Fri vers (Modernistisk dikt) av Fredrik Stillesjö
Läst 331 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2010-04-12 10:34



Bookmark and Share


  Maria T
Kanske är det en
madonna
2010-04-18

  Agnes
Anslaget är banne mig outgrundligt hänförande. Ja, hela första stycket. Vore jag du skulle jag fortsätta på temat och arbeta om texten. Kanske fortsätta i samma mustiga ton i en betydligt längre text. Du väcker nyfikenhet!
2010-04-15

    Bodil Sandberg
fredrik jag blir alltid lika hänförd i dina texter..ditt språk bara ÄGER

VARMA APPLÅDER!!!
2010-04-15

  Anna*
Sällsamt vackert och samtidigt svårt i sökandet
2010-04-14

  Amorina
Vacker, vacker text att läsa!
2010-04-13

  Michaela Dutius
Ord som berör - likt smala pennstreck mot en himmel där molnen skingras
2010-04-13

  Maria Zena Viklund
helt underbar, älskar!
2010-04-12

  Kristina Wallbing
Oj! detta var väldigt fint! Vackra bilder snyggt förmedlade.
2010-04-12

  anits VIP
Mycket vackert Fredrik.
2010-04-12

  lyckeli
snygg reflektion tycker jag!
vem vill inte ha kvinnor växandes
i trädgården, dessutom!
2010-04-12
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Stillesjö
Fredrik Stillesjö