Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jobb




Äntligen


Handen är satt till plogen
och muskler spänns


Ut från skallen rinner
inga abstraktioner


Äntligen






Fri vers av Andreas Collin
Läst 227 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-04-12 12:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Andreas Collin
Andreas Collin