Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Samtal med prästen


Hej är det prästen?
Ja
Jo jag har lite reklamation till dej
Jasså?
Ja du sa att jag skulle komma till himlen
Kanske det ja, om du trodde
Jag trodde som fan, men fick ett helvete

Jaha ja det var ju tråkigt, var är du nu?
Jag är så in i helvete
Jaha men vad?
Ja hela jag, så in i helvete, hittade en telekiosk här
Jaha?
Ja jag skulle till himlen, men där hamnade inte jag
Ja men trodde du då?

Ja allt jag kunde trodde jag
Ska jag tro dej på det?
Ja jag trodde, vad tror du om mej egentligen
Ja man undrar ju
Dom sa att jag syndat och ”det var ju synd” sa jag och skrattade
Det kanske var dumt?
Ja det verkar så, synd att missa himlen, men jag trodde ju
Hm

Ja du sa att det räckte att tro
Hm
Jag tycker det är så in i helvete synd att missa det hela
Hur är det där då?
Hett som helvete och kallt som fan…
Ja det låter tråkigt kan jag göra nåt?
Knappast nu, men senare… ”kanske vi kan träffas och göra upp”…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 182 gånger
Publicerad 2010-04-12 18:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO