Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kommer du?

Det bubblar
det bubblar av iver
av glädje
av lust
en lust som vill så mycket
en lust som väcker
ömhet
närhet

din röst väcker
så mycket inom mig
vill känna dina händer på min kropp
vill att du smeker mig
vill ha dig här vill att du tar mig
till 7e himmlen
där vi båda njuter av varandra
där bara du och jag finns bland molnen
där vi älskar med varandra
där vi blir ett
i en lång och underbar orgasm
bland mjuka moln

hör din röst i min mobil
säger
-sluta prata nu och ta och kom hit
vill ha dig
vill att du älskar med mig
att du smeker mig
låta mig smeka dig
kom nu...

-oj
säger du
-vadå hände nått
frågar jag
-hmm körde på nått bara
-haha se till och kom hit bara
väntar.... nästan inget på mig
kommer du?

klick sa det
vet att han kommer...
vet att vi kommer att komma
bland mjuka moln




Fri vers av Sabina "ops"
Läst 178 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-04-12 16:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sabina
Sabina "ops"

Mina favoriter
Tårarna