Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Respass


På gränsen
till det Andra
är jag på väg
mot det Höga
utan fruktan
och tvingande
fritt

Styrkan
ligger i motståndet









Fri vers av Andreas Collin
Läst 245 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-04-12 17:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Andreas Collin
Andreas Collin