Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du kallar mig för många fula namn

så det verkar som om du inte tycker om mig längre
Inte älskar mig ett dugg längre
Det gör mig ledsen
och jag som har lagt alla korten på bordet för dig
Har inte hållit någonting bakom din rygg
Har bara talat sanning i hopp om att du ska dra dig en lättnads suck och känna dig trygg
`Puh´
Han är väl ändå för söt och grann
Det är vad jag önskar mig att du ska tänka om mig i alla fall…..

Du kallar mig för många fula namn…..

Ken Cassel
12/4-2010.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 218 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-04-12 19:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel