Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Reflektion över en sons katt i så avslappnande ställning.


Slappna av!

Slappna av; låt all spänning och fruktan fara.




Fri vers av Bibbi VIP
Läst 1660 gånger och applåderad av 54 personer
Publicerad 2010-04-12 20:50



Bookmark and Share


  La Magnólia VIP
Tack Bibbi. Vi har så mycket att lära av djurvärlden. Att se en katt så helt avslappnad smittar av sig <3
2024-03-31

    Zernatiah
Tack för en välbehövd påminnelse.
2021-10-04

  Fjellhuldra VIP
Fina tröstande ord.
Med djuphet.
2021-09-14

  Ess VIP
så fin<3<3<3<3
2018-04-13

    Zernatiah
"regel"
2015-05-23

    Zernatiah
Så enkel regel. Men så lätt att glömma. Tack!
2015-05-23

  louisegirl
Härligt!

2014-04-01

  Connie
Tack för uppmaningen, precis vad jag behöver just nu!
2014-03-09

    ej medlem längre
Nog har jag förundras över dessa djurs otroliga förmågor.
2013-01-01

    ej medlem längre
spinner.. rrrrr
2012-05-25

    lory
mjau..härligt
2012-02-26

  Johan Bergstjärna VIP
Tack för din uppmaning, jag lade mej förut i badet och slappnade av så som en katt! : )
2011-09-08

  lisa"puzzle"svensson
ser oerhört trygg ut kissen :)
2011-03-18

  Linda CH VIP
Skönt!
2011-02-15

  92 Lady J
Låter härligt! : )
2011-01-30

  vargtass
Katter är fina och lojala djur som kan känna våra känslor .
De försöker alltid att få oss människor att må bra!
kort och fin dikt =)
2010-10-28

  Lina Olivia
Tack! Ska göra det. Nu!
2010-08-17

  Gunilla VIP
*L*
Katter är mästare på att lära oss
att njuta livet i stunden,
att slappna av
och att ta det som det kommer!
Underbar bild!
Liknar min sons katt!
2010-06-02

  Anna*
Önskar att jag kunde slappna av så totalt. Det skulle behövas =o)
2010-04-14

    ej medlem längre
En skön text och bild!

Totalt avslappnad och obekymrad,
precis som min hund...



Hälsn. Ann
2010-04-13

  mare VIP
Säger mycket :))
2010-04-13

    ej medlem längre
underbart, både bild och innehåll
2010-04-13

  Eva Helene VIP
Ja, vi har mycket att lära av katterna, dessa underbara djur! Härligt Bibbi!
2010-04-13

  Regular
hehehe störtskön bild!
2010-04-12

  anits VIP
Skön text till en härlig bild
2010-04-12

  L Patrik W Johansson VIP
Vissa var nog så nervösa över OS att de missade lite av upplevelsen...och då var de där på plats

katt och jag satt i soffa men fullständigt närvarande

Be well,
LPatrikWJ
2010-04-12
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP