Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hör musik

Hör svag musik
från sovrummet
knyter upp skärpet
som håller i hop
min morgonrock
stannar till vid dörren
ett ljus som brinner
vid sängbordet vid dörren
ger min nakna kropp ljus
tar ett steg in
stänger dörren
låter min morgonrock
falla till golvet

börjar dansa till musiken
mina höfter gungar itakt
ser dina blickar
ser hur du suktar
låter mina händer smeka
smeka min kropp sakta sakta
du vill att jag ska komma
men jag står kvar
frestar dig
kommer dig närmare
dansar och smeker mig själv
framför dig
-kom
säger du
låtsas inte höra
dansar mjuka rörelser
smeker min krop
ser din lust
känner min lust
ser hur du reagera
känner min reaktion

kommer mot dig
sätter mig över dig
min kropp dansar
mina händer smeker
dina händer smeker
våra kroppar dansar
i mjuka häftiga rörelser
fortare och fortare
för att till slut
komma till musikens slut
våra kroppar
stannar
till slut
i en djup och underbar
svettig kyss




Fri vers av Sabina "ops"
Läst 193 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-04-12 23:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sabina
Sabina "ops"

Mina favoriter
Tårarna