Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dikt av Ingemar Andersson april 2010


Magra migranter

Magra migranter marscherar mangrant
över manegen
som möglande mördarsniglar
som slutat leta efter
ett malätet marketenteri.

Myglande myror har inställt
sina maskerade möten
för att medverka
i manglande mannekänguppvisningar
i månljusets minaret.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Ingemar Andersson Katrineholm
Läst 373 gånger
Publicerad 2010-04-13 09:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingemar Andersson Katrineholm
Ingemar Andersson Katrineholm