Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

att falla



Du sjöng för mig, redan innan solen steg över trädtopparna
Du smekte min kind, redan innan den var vacker av rodnad
Du fick mig att le, redan innan jag förstod att jag var lycklig

Du höll om mig, redan innan jag visste att du skulle få mig att falla



Jag älskade dig, redan innan jag visste att du älskade mig














Fri vers av Baystream
Läst 196 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2010-04-13 09:37



Bookmark and Share


    frusethjärta
Vackert skrivet om kärlek, blir lycklig av att läsa den!
2010-04-13

  etthjärtaäralltidrött
Sanslöst fint! sparas!
2010-04-13

  Louisedottern
Underbart klockren! Gillar mycket!
2010-04-13
  > Nästa text
< Föregående

Baystream
Baystream