Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

15 min sen hem

Sätter nyckeln i låset
vrider om nyckeln
väntar lite
dörren slits upp
jag slits in
dörren stängs
jag slängs ner på golvet
ser en fot komma mot mig
smärtan kommer
drar i hop mig
försöker skydda mitt ansikte
sparken i magen kommer igen
smärtan är vidrig
försöker hålla mina tårar borta
slits upp hinner inte skydda mitt ansikte
knytnäve rakt mot ansiktet
svartnar för ögonen
smäller i gen
vaknar
får inte upp ena ögat
du sitter en bit bort
med en ölburk
du sover
kryper fram till toalett dörren
tar mig upp på benen
fram till tvättstället tvättar mig i ansiktet
undviker att se mig i spegeln
tar mig till sängen
och hoppas du sover länge
så jag hinner hämta mig
allt detta för att jag
var ca 15min sen hem




Fri vers av Sabina "ops"
Läst 214 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-04-13 11:07



Bookmark and Share


  Quasimodo
Vidrigt och starkt berörande !!
2010-04-13
  > Nästa text
< Föregående

Sabina
Sabina "ops"

Mina favoriter
Tårarna