Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

när jag promenerar




Under Solens uppsyn

lekte Vårvinden med Vintergruset

ta fatt

De skrattade ljuvligt

och mitt öga var tydligen pass













Fri vers av Baystream
Läst 148 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-04-13 12:49



Bookmark and Share


    ej medlem längre
gemytlig stämning
samt gillar jag
personifiering
2010-04-13
  > Nästa text
< Föregående

Baystream
Baystream